Schüsslerovy tkáňové soli se představují: číslo 1 - 3

Stárnout – v tom není dnes problém. Ale jak stárnout, to dnes velkým problémem je.“

       Dr. Bruker


Péče o zdraví a stárnutí začíná již v těhotenství a nikdy neskončí.

Pojď stárnout ZDRAVĚ a VITÁLNĚ. :-)


Posledně jsme si řekli potřebné základní otázky, které si je vhodné klást, pokud chci víc a víc vědomě kráčet životem na Zemi :-)


úvod schüsslerovy soli


A dnes a dále si představujeme jednotlivé buněčné soli. Vždy trochu s nadsázkou jsem připravil obrázek jako metaforu dle vzoru monarchistických či prvorepublikových inzerátů.

SCH c1jpg


Vždy je vhodné podobně u jako u bylin vytvářet synergicky působící směsi bylin či zde buněčných solí. Proč? Protože naše těla se neskládají z jedné soli či látky, jsou také kombinací mnoho sloučenin, organických či minerálních.

Příkladně u směsi na pohyblivost, klouby se dobře pojí soli č. 1, 2, 3, 5, 8, 9 a 11.

Když jsme ztuhlí, potřebujeme stále více cvičit a protahovat, ale ono to pomáhá jen chvilkově. Proč? Protože v určitém "věku" tělo nemá dostatek elektrolytů, sloučenin prvků, které se chovají ionizačně a vstupují do tkání. Primárně samozřejmě do buněk. Takovéto nenasycené buňky vykazují malou výkonnost, z důvodu ucpanosti, nedostatečné výživy a současně nedostatečné očisty. Je to stále jako u plic: NÁDECH - VÝDECH.


Takováto směs umí:

zásobovat šlach, vazy a svaly, zklidňuje bolest, regeneruje tkáně, reguluje kyselost- odvádí kyselé metabolity, tlumí bolest nervů. K tomu doporučuju speciální vnější ošetření. A výsledky se v brzkém čase dostavují .

SCH c2jpg

CHCEŠ TO ZKUSIT ? POJĎ DO TOHO.

NEBO ČEKÁŠ, AŽ SE "ŘEZNÍK" PODÍVÁ DO TVÝCH ÚTROB ?

A PO NĚM PŘIJDE "PALIČ" A DORAZÍ TĚ "CHEMIK"....uf, uf


O všech solích si postupně povíme. Snad pro tebe zábavnou formou :-)



Pokud máš křeče v lýtkách, je vhodná kombinace soli č. 2 a rozhodně zjištění, v jakém místě se nachází tvé lože. V posteli trávíme kolem 3/4 života. Nedostatek látek v periferních žilách bývá často zapříčiněn tekoucí vodou pod domem (hlava má být proti směru toku), směrem ležení (ideál je hlava na sever), geopatogenní zónou, Hartmanovými paprsky, vodním zlomem. A samozřejmě se žádnými nebo minimálními dopady vysokofrekvenčních záření (WiFi, sousedovo wifi, telefon, radio budík, mikrovlnná trouba, vysílač v blízkosti domu či dokonce na střeše) a taky nemít tělo, obzvlášť hlavu na zdi, kde je pod omítkou instalace 240 V.

Postel je tedy třeba přemístit, event. zóny a záření odklonit či odrušit. To je dnes vcelku veledílo náležející bohům. Ale bohové jsme my, protože jsme také tyto zářiče vymysleli a instalovali :-)

SCH c3jpg

Už teď jsem nedočkavý/vá, až se ti udělá lépe, až najdeš svůj výkon, až budeš lépe spát ???

Je to jen vize budoucnosti ? Ano, ale té velmi přítomné -


DEJ O SOBĚ VĚDĚT A ZASTAV SE NA KONZULTACI S PŘÍBĚHEM SVÉHO ŽIVOTA.


A ODNES SI SMĚS, KTERÁ VYLADÍ, DOPLNÍ, VYČISTÍ A ROZVESELÍ:


CHCI SE OBJEDNAT NA KONZULTACI




zdroje: T. Feichtinger – Schüsslerovy soli, Adler pharma, L Spáčilová, osobní studium a zkušenosti



jsh